Programma de Kring compleet!

MG 94301 Programma de Kring compleet! Op jonge leeftijd was ze al gefascineerd door muziek. In de familie werden avonden met jammende muzikanten gehouden en schreef ze met haar vader teksten. Op 13 jarige leeftijd begon ze in het theater te Antwerpen en vervolgde ze haar weg in diverse coverband en begeleidingsorkesten. Zo was ze o.a. backing vocalist voor vele bekende Nederlandse artiesten door heel Nederland en België. Ze studeerde af aan de Academie voor Lichte Muziek te Hilversum ( Conamus/Buma Cultuur) Door het werk van haar man kwam ze terecht op de Filippijnen Azië waar het gezin 5 jaar mochten wonen en men haar als artiest “Issy” noemden. Isméne ; “Op het eiland Cebu kreeg ik te maken met akoestische muziek en werkte ik met diverse lokale muzikanten, iets wat ik heerlijk vond om te ervaren. Ik heb op de Filippijnen de kans gegrepen om met mijn talent veel tijd aan goede doelen te besteden en nam 2 albums op voor de Dana Foundation. Kansarme jongeren nam ik onder mijn vleugel om ze stimuleren en tussendoor werkte ik samen met diverse artiesten. Het mooiste optreden was als voorprogramma van USA sing &songwriter Christopher Cross dit i.s.m. enkele jongeren die hiermee een kans kregen zich te ontplooien. Terug gekeerd naar Nederland was de liefde voor muziek natuurlijk niet te ontkennen en is ze in diverse muzikale producties gestapt oa. in Roosendaal en heeft ze haar eerste Theater Muziek Productie “Just Like New York” ism Bert Van Uffelen op de planken weten te brengen zonder enig budget maar met veel plezier en de support van veel talent uit de regio. In deze productie zat ook haar eigen band Objazzion .Nieuws: Met Objazzion zal ze op 16 november in de North Sea Jazz Club te Amsterdam te zien en te horen zijn.In De Kring ( Kleine zaal) zal tijdens het EarCandy Festival Isméne op piano begeleid worden door Peter Vroegrijk ( Objazzion) en samen diverse liedjes ter gehore brengen.
Biografie : Peter VroegrijkMijn naam is Peter Vroegrijk en ik ben al ruim twintig jaar actief als professioneel toetsenist. Mijn roots liggen bij het elektronisch orgel, maar ik heb me daarnaast gespecialiseerd in piano en keyboards.

Mijn favoriete muziek is en blijft toch de geïmproviseerde muziek zoals jazz en fusion. Logisch dat een aanbod om bij Objazzion te mogen komen spelen direct met beide handen werd aangegrepen. Het toffe is dat vanuit een bestaand nummer een volledig nieuw nummer kan ontstaan, maar zodanig dat het toch herkenbaar blijft voor het publiek. Je balanceert als band steeds tussen loslaten én vasthouden van vorm, akkoordenschema, groove etcetera. Te gek dat dit allemaal mogelijk is binnen Objazzion!

Mijn voorbeelden op toetsengebied zijn vanzelfsprekend Chick Corea en Herbie Hancock, maar eigenlijk is de lijst te lang om hier op te sommen.